SRETAN ROĐENDAN UDRUŽANI Ispis E-mail

20.04.2012,  HOTEL  CENTRAL - HRVATSKA KOSTAJNICA

Svoju svečanu dodjelu diploma Animatori kontinentalnog turizma Sisačko-moslavačke županije odlučili su provesti radno, te su počastili članove Udruge IZVOR,  zanimljivim Showom. Budući da je Udruga IZVOR bila pokretač i nositelj ovog projekta, a članova imamo iz cijele županije, u suradnji sa Janom Galeković koja je također postala animator, odlučili smo cijelu priču zaokružiti u Kostajnici.

Vrlo opširan edukacijski program u trajanju od 130 sati, od čega 100 sati prakse za Animacije u kontinentalnom turizmu, uz uspješno  položen vrlo zahtjevan ispit zaslužili su naziv animatora. Iz zajedničkog rada i učenja rodila se ideja o zajedničkom KLUBU PLAVI ŽABAC koji bi okupljao sve turističke ponuđače kontinentalnog turizma sa dodanom vrijednošću, ANIMACIJSKIM PROGRAMOM.

Udruga IZVOR osnovana je 2007 g. s ciljem povezivanja i izobrazbe ekoloških proizvođača, širenja ekoloških ideja isl. S vremenom Udruga je mijenjala brojnost i svrhu, kako je rasla i razvijala se, potrebe članova i svrha Udruge dobivala je druge dimenzije.

Danas znamo da bez povezivanja nema opstanka i zato hvala svima koji su pomogli u izgradnji Udruge IZVOR i hvala animatorima na SHOWU.