OPG DŽAKULA, 31.03.2012 Ispis E-mail

Mogućnosti samozapošljavanja na OPG-u,

Uvodno je predavanje na kojem će polaznici dobiti poduzetnički priručnik kao vodić za otvaranje vlastitog OPG-a, obrta ili d.o.o. sa kontaktima i kratkim pregledom što sa sobom nosi koji oblik. Imat će priliku upoznati se sa potporama i ostalim izvorima financiranja te poslovnim planom kao nezaobilaznim dijelom svakog poduzetničkog podhvata sa naglaskom na stočarstvo i peradarstvo.

OPG Džakula već dugi niz godina spaja tradicionalnu i suvremenu stočarsku i ratarsku proizvodnju koju zaokružuju  turizmom, te će na vlastitom primjeru, praktično, pokazati povezivanje istog. Predavanje će se bazirati na  primjeru dobre prakse sa svim relevantnim pokazateljima i kalkulacijama za uzgoj peadi kao profitabilnog poljoprivrednog poduzetničkog podhvata.

PREDAVAČ, dr. vet. RODOLJUB DŽAKULA

početak u 11 h

Sjaverovac 23, BLINJSKI KUT

KOTIZACIJA: 150,00 kn/osobi

NAPOMENA:

Budući da Udruga IZVOR ima proizvođače raznih kultura sa preradom istog, predavanja su zamišljena tako da se upoznate sa svim mogućnostima prije nego se odlučite za proizvodnju. Polaznici svih 8 predavanja dobit će Uvjerenje o odslušanoj praksi u ekološkoj proizvodnji koja je bitna, osim za proširenje vlastitih vidika kao početniku i za traženje početnih sredstava, partnera i otkupljivača, te Udruzi IZVOR, ukoliko želite biti naš član.