OPG Komarac Ispis E-mail

Kao biča koja cijene i štuju sve oblike života počeli smo se baviti ekološkim uzgojem kupina. Rad sa zemljom nas oplemenjuje, snaži, djeluje i na duh i na tijelo. Zemlja nam daje najvažnije lekcije -  proširuje svijest, ući voljeti biljku  ako urod i nije naročit, promatrati svoju okolinu – rast drugog bilja, suživot svih stvorenja, kretanje Sunca, Mjeseca, oblaka, izmjenu godišnjih doba na način da shvatimo da sve sto se u proljeće rodi, u jesen ide u mirovanje,   – dakle sve ono sto se u urbanom svijetu zaboravlja. Čitajući Anastaziju -  zvonki cedar ruski - naučili smo da biljka uzvraća našu ljubav tako da za nas stvara prostranstvo ljubavi . Mi nastojimo biti zahvalni i  s ljubavlju radimo među našim biljkama.

Na isti način nastojimo stvoriti i  prerađevine od kupina, da bi osoba koja se njima hrani ili poji, osim materijalne – tjelesne dobrobiti dobila i energiju ljubavi i molitve uz koju radimo vino i  džem.

Naša želja je da na svaki mogući način  USAVRŠIMO SVOJU ŽIVOTNU SREDINU. To su čarobne riječi Anastazijine koje će iscijeliti našu teško ranjenu Majku Zemlju.

Sa biljkama  i oko njih radimo suprug i ja - Vlasta i Mladen Komarac,

Javite se ako želite proizvode ili samo razgovarati o drugačijem viđenju divnoga života!

Kontakt:

OPG KOMARAC